Με Μεγάλη Επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση Απονομής Πιστοποιητικών BIO Kouzina στις Κρητικές επιχειρήσεις μαζικής εστίασης

Posted: 3 Οκτωβρίου, 2012 in ΓΛΩΣΣΙΤΣΕΣ, ΦΑΕ ΠΙΕ
Ετικέτες: ,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ BIO ΕΛΛΑΣ (www.bio-hellas.gr)

Με Μεγάλη Επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση Απονομής Πιστοποιητικών στις πρώτες επιχειρήσεις μαζικής εστίασης από την περιφέρεια της Κρήτης οι οποίες πιστοποιήθηκαν σύμφωνα με το πρότυπο BIO Kouzina του ΒΙΟ Ελλάς.

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε με τον χαιρετισμό του Υπεύθυνου Περιφερειακής Ανάπτυξης του ΒΙΟ Ελλάς κ. Σωτήρη Μπαμπαγιούρη και του Γενικού διευθυντή Λειτουργικού της Grecotel A.E. κ. Δημήτρη Καλαιτζιδάκη.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η απονομή των πιστοποιητικών στους εκπροσώπους των πιστοποιημένων επιχειρήσεων από την Υπεύθυνη Πιστοποίησης Διεθνών & Ιδιωτικών προτύπων του φορέα κα Βασιλική Ρούση και από την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ρεθύμνης (Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.) κα Μπιρλιράκη Πέπη.

Η βραδιά έκλεισε με μουσική και κεράσματα τα οποία είχε επιμεληθεί ο chef της AGRECO με όλη την ομάδα του κτήματος.

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις κορυφαίες επιχειρήσεις επισιτισμού που έδωσαν το παρόν με τις καινοτόμες τους προτάσεις καθώς και την GRECOTEL & το κτήμα της AGRECO για την άψογη φιλοξενία τους.

Image

Σχολιάστε